Kuka olen?

Olen 36v kahden pienen lapsen (5v ja 2v) isä ja koulutukseltani tietojohtamisen diplomi-insinööri.

Muutimme puolisoni kanssa tänne Vihtiin Espoosta kymmenisen vuotta sitten ja olemme viihtyneet täällä erinomaisesti. Vihti oli myös helppo valinta perheen perustamiselle, koska puolisoni on täältä kotoisin.

Lastemme syntymän myötä aloin seurata entistä tarkemmin Vihdin asioita ja erityisesti sitä suuntaa, jonne kuntamme on matkalla. Samalla itselleni kypsyi ajatus siitä, että haluan olla mukana vaikuttamassa tähän suuntaan ja siksi olen ehdolla tulevissa kunnallisvaaleissa.

Arvostan arjessa hyvin tavallisia asioita, kuten kotia, perhettä, koulutusta sekä turvallista ja viihtyisää ympäristöä.

Näistä arvoista rakentuu perusta, jolle rakentaa kehitystä, kasvua sekä saada aikaan muutosta:

  • Koti ja perhe ovat minulle tärkein asia elämässäni. Ruuhkavuosina on tärkeä löytää aika leikkiä lasten kanssa, ulkoilla yhdessä perheenä tai istahtaa päivän päätteeksi puolison kanssa sohvalle elokuvan ääreen. Tästä ajasta kannattaa jokaisen pitää kiinni, koska sen arvoa ei voi rahassa mitata.
  • Koulutus on yksi suomalaisen yhteiskunnan perusta. Pidän tärkeänä, että jokaisella lapsella on mahdollisuus astua koulumaailmaan lähellä kotia. Sen sanoo jo kuntamme brändilupauskin ”Asu siellä missä elät”. Kattava koulu- ja päiväkotiverkosto on kasvavan kunnan vetovoimatekijä. Tulevaisuudessa Vihdin tulisi tavoitella jopa korkeakouluopetuksen saamista kuntaan yhdistettynä elinkeinoelämän kehittämiseen.
  • Turvallinen ja viihtyisä ympäristö on asia, jolla Vihti pystyy houkuttelemaan asukkaita pääkaupunkiseudun läheisyydessä. Luonto on kaikkien saatavilla ja lähellä heti ulko-ovelta. Vihdissä on tarjolla asumisympäristöjä kasvavasta Nummelasta erilaisiin taajamiin, joista kaikista tulee pitää huolta. Vihdissä on turvallista asua ja helppo viihtyä, pidetään tästä kiinni jatkossakin ja Vihti yhtenäisenä ilman vastakkainasetteluja.

Dataosaamisen paras puoli on siinä, että asiat pystyy käsittelemään objektiivisesti eri näkökulmista ja keskustelemaan niistä kenen kanssa tahansa.

Koulutustaustani tietojohtamisen diplomi-insinöörinä ja 15 vuoden kokemus datan ja analytiikan parissa antavat erinomaisen pohjan oppia ja ymmärtää asioita eri ympäristöissä.

Lisäksi data ja analytiikka ovat sovellettavissa oikeastaan mihin tahansa asiaan tai alaan. Tätä pidän selkeänä vahvuutenani myös kuntapolitiikan kannalta. Kaikissa tehtävissä päätöksissä ja keskusteluissa on eduksi, jos osaa kerätä tiedot ja tehdä niistä tarvittavat tulkinnat.

Työssäni datan ja analytiikan kehityspäällikkönä minun on ymmärrettävä kaikenlaista dataa. Minun on osattava tulkita kaikenlaiset kysymykset ja tarpeet, tulivat ne sitten mistä aiheesta tai keneltä tahansa. Kuntapolitiikan kannalta voin luvata, että jos luvut tai asiat ovat epäselviä, niin otan niistä varmasti selvää ennen päätöksentekoa.

Äänestämällä minua varmistat, että sinua ja meitä kaikkia koskevat päätökset tehdään aidosti tietoon perustuen!