Lapset, nuoret ja koulutus lähellä sydäntä

Julkaistu:

Rakennammeko Vihtiä itsellemme, vanhemmillemme vai lapsillemme? Minun valintani on lapsemme ja heidän tulevaisuutensa.

Astu koulutielle siellä missä elät

Jokaisella lapsella on oltava mahdollisuus astua päiväkoti- ja koulumaailmaan lähellä kotia. Onhan se jo meidän kuntamme brändilupauksemmekin ”Asu siellä missä elät”!

Lisäksi näillä päiväkotien ja koulujen lakkautuksilla tehdään peruuttamatonta vahinkoa kyseiselle alueelle. Tähän meillä ei ole varaa, jos haluamme Vihdin pysyvän elinvoimaisena myös isompien taajamien ulkopuolella.

Teen töitä sen eteen, että yksikään lapsiperhe ei joutuisi muuttamaan, koska lähikoulu lakkautetaan. Tässä onnistuminen voisi olla vahvuuksistamme, jos pystymme tulevaisuudessakin tarjoamaan kyläkouluja, joita naapurikunnista ei kohta enää löydy.

Lasten ja nuorten tulevaisuus on meidän käsissämme

Tiukasta taloustilanteesta huolimatta lapsista, nuorista ja koulutuksesta ei saa tehdä tilanteen uhreja. Sitä hintaa joudumme muuten maksamaan pitkälle tulevaisuuteen.

Lapset ja nuoret tarvitsevat etujensa puolustajia, koska valtuustossa, lautakunnissa ja muissa toimielimissä tehdään isoja päätöksiä heidän tulevaisuutensa kannalta.

Lapset ja nuoret ovat minulle niin tärkeä asia, että sen puolesta olen valmis jopa keskustelemaan veronkorotuksista, jos muita keinoja tämän ryhmän etujen puolustamiseen ei ole löydettävissä.

Ääni minulle on ääni lapsille ja nuorille sekä koulutukselle ja lähikouluille!

Lisää julkaisuja

23.4.2021

Talouden tasapainottaminen ilman veronkorotuksia

Minulle talouden tasapainotus lähtee siitä, miten saamme vahvempaa tulopohjaa ja olemme tehokkaampia sekä fiksumpia.

23.4.2021

Yhtenäinen Vihti ilman vastakkainasettelua

Asun Nummelassa, mutta olen vihtiläinen ja Vihti on kotikuntani, jota pitää kehittää ilman tarpeetonta vastakkainasettelua!

20.4.2021

Parempaa tiedolla johtamista kuntapolitiikkaan

Kovia päätöksiä tehtäessä asioiden taustat ja faktat on oltava kunnossa. Tähän tuleva valtuusto tarvitsee vahvoja tiedolla johtamisen osaajia!